Anderen zochten ook

  • 40 jaar aan expertise die niet roest
  • Snelle levering van buigwerk met oog op kwaliteit
  • Voor elk profiel een buigoplossing op uw maat

Walsen

Dankzij ons uitgebreid geautomatiseerd machinepark kunnen we snel, kostenbesparend én efficiënt uw aluminium walsen! Samen zoeken we naar een walsoplossing die uw noden invult. En dat doen we met de glimlach!

Afwerken is minstens even belangrijk als uitwerken! Daarom zorgt BestBend altijd voor de perfecte finishing touches bij uw walswerk. Lassen en verzagen, schuren, frezen en coaten? Wij doen het voor u!

Of u nu een zwembadoverkapping zoekt, of walswerk wil laten uitvoeren voor standenbouw, gevelbouw, verlichting of ziekenhuisapparatuur - u kan op BestBend vertrouwen voor nauwkeurig, kwaliteitsvol en efficiënt walswerk op maat van uw noden voor elke toepassing en in elke sector. Benieuwd naar meer?

Supersterk in walswerk. BestBend walst al meer dan veertig jaar met plezier uw aluminium profielen, balken, kokers en rails. In welke sector u zich ook bevindt, en voor welke toepassing u ook een oplossing zoekt - dankzij onze expertise, infrastructuur en ervaring maken we het voor u mogelijk!

Ontdek het
laatste
nieuws

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

Gerealiseerde projecten