Anderen zochten ook

BestBend buigt
uw aluminium
 • 40 jaar aan expertise die niet roest
 • Snelle levering van buigwerk met oog op kwaliteit
 • Voor elk profiel een buigoplossing op uw maat

BestBend zorgt voor
buigoplossingen op uw maat

Supersterk in buigwerk, dat mag u letterlijk nemen. U vertelt ons wat u nodig heeft, en wij zorgen voor een efficiënte en kostenbesparende oplossing op maat! 

En dat doen we voor welke vorm of toepassing u ook buigwerk nodig heeft. Bovendien zorgen we met ons vakmanschap graag voor een perfecte afwerking als dé finishing touch. Lassen en verzagen, schuren, frezen en coaten? U kan op ons rekenen voor kwaliteitswerk! 

Onze buigtoepassingen

 • Aluminium buigen

  Goed voor vele toepassingen, buigbaar in verschillende vormen. Aluminium leent zich perfect voor heel wat creaties in de bouw, beurswereld of gevelontwerp. Zeker wanneer het een mooie, ronde of vloeiende vorm heeft.

 • Profielen buigen

  Al meer dan 40 jaar is BestBend dé expert in buigwerk. Het is dan ook niet vreemd dat onze gebogen profielen over heel de wereld te vinden zijn! Bij BestBend streven we namelijk naar innovatie - ook wanneer we uw aluminium profielen buigen. Daarvoor maken we gebruik van een uitgebreid geautomatiseerd machinepark en een schat aan ervaring en creativiteit!

 • Buizen buigen

  Een aluminum buis laten buigen? Of wil u misschien een volledig nieuwe constructie laten maken? U bent aan het juiste adres! Vertrouw op buigexpert BestBend - al meer dan 40 jaar hét aanspreekpunt op vlak van het buigen van aluminium buizen en meer!

 • Kokers buigen

  Op zoek naar een expert die uw aluminium kokers kan omvormen naar uw gewenste vorm? Vertrouw op BestBend - al meer dan 40 jaar dé expert op vlak van het buigen van aluminium kokers en meer!

BestBend zorgt voor perfect buigwerk

Perfect afgewerkt buigwerk: reken er gerust op!

Misschien heeft u voor uw buigwerk specifieke eisen? Of vereist uw gevel-buigwerk een speciale afwerking? BestBend zorgt in elk geval voor een perfecte afwerking als kroon op uw buigwerk. Lassen en verzagen, schuren, frezen en coaten? Wij doen het met de glimlach voor u!

Geraliseerde projecten