Anderen zochten ook

Uw buigwerk - altijd tot
in de puntjes afgewerkt
  • 40 jaar aan expertise die niet roest
  • Snelle levering van buigwerk met oog op kwaliteit
  • Voor elk profiel een buigoplossing op uw maat

Supersterk in buigwerk afwerken!

Een perfecte afwerking is ongetwijfeld dé finishing touch van uw buigproject. We zetten ons vakmanschap dan ook graag in om uw project tot in de kleinste details af te werken. Lassen en verzagen, schuren, frezen en coaten: uw eindproduct is bij ons in deskundige handen. 

BestBend: uw buigwerk op maat, met de grootste
zorg afgewerkt

BestBend verpakt en
vervoert uw buigwerk

Uw gebogen profiel is klaar? Mooi zo. BestBend is ook uw partner in de laatste stap van het proces: het veilig en onbeschadigd afleveren. We verpakken uw profiel met de nodige zorg en maken het transportklaar. Zo komt deze zonder risico op beschadigingen bij de eindklant aan. Afhankelijk van het project vervoeren we uw profielen individueel verpakt of op pallets.

Liever verzenden? Bij BestBend doen we het allemaal. We verzorgen een uitstekend en snel transport van uw materialen, wereldwijd!

Onze nieuwe labelprinter: een extra service voor u!

We voorzien uw gebogen profielen van een label. Dit gebeurt door onze labelprinter en vindt reeds vroeg in het afwerkingsproces plaats: voor de coating. Bovenop het geprinte label zit een dubbel laminaat die het label perfect resistent maakt tegen de coating.

Heeft het profiel binnen bijvoorbeeld een raamconstructie een bepaalde positie nodig? Dan brengen we bijkomstig in de buitenkader én in de glaslat een extra label met gelijke nummering aan. Op die manier is het voor monteurs snel duidelijk welke glaslat waar in de raamconstructie geplaatst dient te worden. Zo vermijden we onnodig uitzoekwerk.

We brengen het label steeds aan op een vaste locatie. Voor een raamprofiel is dit in het midden van het gebogen deel, aan de niet-zichtbare zijde. Voor een glaslat is dit in het midden, aan de niet-zichtbare zijde. Gaat het om een ander profiel of project? Dan bekijken we in samenspraak met u waar we het label zullen voorzien.

Elk label bevat bovendien enkele standaardgegevens: het ordernummer van uw BestBend-profiel, het jobblad en uw eigen referentie. Daardoor zijn de profielen op elk moment traceerbaar.

Traceerbaarheid is cruciaal wanneer uw profielen deel uitmaken van een serieproductie. Heeft u bijvoorbeeld 500 stuks besteld van 1 serie? D.m.v. het traceerlabel gaat u makkelijk na welke profielen deel uitmaken van het betreffend lot.